Levi’s®

LOOSEN UP

Opuštena silueta prikazana je na sjajan način, a vođena je estetikom i nostalgijom 90-ih.
Za njega naš novi Stay Loose model nudi izuzetno opuštenu siluetu .
Karakteristike modela: opuštene u predjelu bedara i široka nogavica.
Za nju je naš novi High-Loose model koji nas odvažno vraća u 70-e sa suvremenim osjećajem koji odiše s njezina tijela.
Karakteristike ovog modela su: visoki struk, opuštene u predjelu bedara i široka nogavica.

LEVI’S®  BALLOON JEANS

 Sa visokim strukom, jako zaobljenom nogavicom sa suptilnim sužavanjem na dnu, Balloon traperice su Levi’s® silueta koja savršeno spaja estetiku 80-ih sa suvremenim stylingom današnjice. Ballon traperice se dostupne u tri različita modela i sa širokim spektrom boja i tkanina. Ove nove traperice premošćuju jaz između nove mode i klasičnog denima. Kada govorimo o stiliziranju, glavna značajka Levi’s® Balloon traperica je naglašavanje struka. Mogu se kombinirati uz uže gornje dijelove ili staviti dodatan naglasak na struk sa oversized gornjim dijelovima uguranim u hlače. Kako god da se stiliziraju, ljepota Balloon traperica je u činjenici da pozivaju na eksperimentiranje i kreativnost, što je izvrstan uvod u proljeće koje nam stiže.

Zašto izabrati ADVANCED STRETCH

Izgledaju kao klasični traper, ali ove Levi’s® jeans hlače imaju više inovacija nego što se može vidjeti na prvi pogled. Karakterizira ih vrhunska napredna Stretch tehnologija. Advanced Stretch tkanine pružaju ugodan osjećaj i fleksibilnost s ugrađenim „recovery“ sistemom, zbog čega se neće razvući, nego će se vratiti u svoj prvobitni oblik.

Još jedan plus? Udobnost. Kombinacija Stretch tehnologije i pamuka čini ove jeans hlače udobnima u pokretu tijekom cijeloga dana – možete se kretati s lakoćom, opuštati, a i raditi u njima.

Na većoj tehničkoj razini… Advanced Stretch tehnologija izrađena je od Dual-Core i Core-Spun pređe. To u osnovi znači da se jezgra pređe sastoji od jednog ili dva vlakna likre (elastina) s pamukom koji se okreće.

Advanced Stretch nudi se u cijelom rasponu muških hlača.

Dual Core i Core-Spun pređa u tkanini čine ove traperice iznimno jakim. Ove hlače su 50% jače od tkanina koje su napravljene od uobičajenih pređa.

Advanced Stretch hlače su čvrste, daju mekan osjećaj pod rukom i super su ugodne za nošenje.

Ribcage / High Higher Highest

Levi’s® za sezonu proljeće/ljeto 2019. predstavlja najviši “struk” do sada. Dame, upoznajte Ribcage! Hlače su ime dobile po visini struka, koji je toliko visok da skoro dodiruje rebra. Ovaj model je inspiriran i napravljen na temelju 501® traperica 90-ih godina. Ribcage model savršeno oslikava izgled i duh ne samo prošlih razdoblja ženskog Levi’s-a nego i današnjih modernih žena koje prekrojavaju svoje oversize vintage traperice kako bi postigle denim savršenstvo.

Riječ je o “ultimativnom IT – jeans-u” za trendy djevojke. To je zapravo Wedgie 2.0. ( Ribcage model će zamijeniti Wedgie Straight model u većini trgovina u narednim sezonama ). Ovo je bio casual model u sredini dvadesetog stoljeća, susreće se s erom 90’ ih godina i nanovo oživljava s trendom Instagrama. Ovaj ekstremno visoki struk Ribcage traperica daje efekt mršavosti i savršen izgled stražnjice. Može se kombinirati s tenisicama, cipelama, ali i  s visokim potpeticama. Tkanina s niskim postotkom elastina, koja se koristi za Ribcage model, vrlo je slična tkanini koja se koristi za 501® modele.  Autentičan izgled inspiriran je 90-im godinama Levi’s 501® modela s modernim super visokim strukom i ravnom nogavicom. Visoki struk koji prati liniju Vašeg tijela daje savršen izgled stražnjice.

Levi’s x Justin Timberlake ”Fresh Leaves” kolekcija

Zajedničkim naporima pokrenuta je Levi’s x Justin Timberlake Fresh Leaves kolekcija. ”Kao simbol autentičnog samoizražavanja, Levi’s su oduvijek nosili glazbenici s jedinstvenim glasovnim sposobnostima, kao i njihovi obažavatelji. Autentični duh Levi’s-a Justin je predstavio ovom kolekcijom i ponosni smo na našu zajedničku suradnju”, rekla je Jennifer Sey, glavni direktor marketinga za Levis Strauss & Co. Naziv ”Fresh Leaves” proizlazi iz Justinovog koncepta koji unosi svježinu u ove komade, ostavljajući trag u modnom svijetu. Zajedničkim snagama, dizajnerski tim Levi’s i Justin naporno su radili na unaprjeđenju klasičnih odjevnih komada ovog branda i njihovom predstavljanju na potpuno drugačiji način. Ovom kolekcijom prikazano je najbolje od Levi’s-a, uz korištenje  kvalitetnih premium materijala.

 

Nova Levi’s kolekcija Jesen – Zima 2018.

Dobro došli u klub! Inspiracija nove Levi’s sezone je Društveni klub koji okuplja različite osobnosti i profile osoba koje izlaze iz kalupa i tjeraju nas na razmišljanje. Nova Levi’s kolekcija je prepuna mladenačkog duha u kojoj dolazi do preklapanja ulične mode i sportskog izgleda. Veliki logotipi u različitim kombinacijama diktiraju savršenu urbanu kolekciju koja pruža moderan izgled tokom čitavog dana! 

Bilo da ih nosite kao high rise (sa visokim strukom), mid rise (strukom u srednjoj visini),  duge ili podrezane, naše SKINNY traperice su prilagodljive i laskaju vlasnicama  bez obzira na građu ili stil djevojke. Levi’s je predstavio svoje savršene modele koji odgovaraju svima.

Tapered jeans (traperice koje se sužavaju prema dnu) su i dalje glavni fokus  u muškim hlačama. One čine osnovu stila svakog muškarca – predstavljaju poveznicu  u njegovoj garderobi. Levi’s sada u svojoj ponudi ima širok spektar tapered hlača u modelima 502 i 512  koji mogu udovoljiti stilu i građi svakog muškarca. U ovoj sezoni je također proširen način na koji muškarci mogu nositi Levi’s tapered hlače.

Nova kolekcija muški i ženskih jeans jakni

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *