Novosti - FAMA d.o.o. Novosti - FAMA d.o.o.

Novosti

ROĐENDANSKI POPUST 20% NA CIJELI ASORTIMAN
ROĐENDANSKI POPUST 20% NA CIJELI ASORTIMAN

Fama, uvoznik i distributer brandova Levi’s i Varteks za BiH slavi svoj rođendan. Proslavite s nama uz rođendanski popust od 20% na cijeli asortiman od 14.11.-20.11. Pored Levi’sa i Varteksa u našim trgovinama zastupljen je asortiman poznatih svjetskih brandova Bugatti, Betty Barclay, Gerry Weber, Taifun, Croata, Galko te je danas Fama među vodećim firmama u…

Read more

Share
Nova kolekcija u Levi’s trgovini

Požurite na Levi’s prodajna mjesta jer je na police stigla nova  kolekcija. U Levi’s jesenskoj kolekciji izaberite za sebe najatraktivnije komade, krojeve i obrade iz basic linije, ali i premium kolekcije za sve one koji od jeansa očekuju mnogo više od casual komada. Odaberite nešto za sebe iz vrhunske ponude najpoznatijeg jeans branda

Share
Rođendan Mepas Mall-a.

Proslavite s nama 2.  rođendan Levi’s-a u Mepas Mall-u i uživajte u najboljem shoppingu sa super popustima. Posjetite Levi’s trgovinu u Mepas Mall-u 14.-21.8.

Share
Ljetni popust
Share
Dani žena
Share
Dani odijela.

Posjetite naša Varteks prodajna mjesta gdje vas očekuje do 30% popusta na odijela. Požurite po svoje odijelo jer akcija traje od 22.-28.05.2017.

Share
501 rođendan
Share
Sezonski popust!

Vrijeme je darivanja. Posjetite trgovine Varteksa i Levi’sa gdje vas očekuje sezonski popust od 15.12. do 31.12.16.

Share
FAMA Rođendan!

Fama slavi svoj rođendan od 17.-23.11. te Vas daruje popustom od 20% na cjelokupan asortiman! Provjerite spisak prodajnih mjesta i posjetite nas u Vama najbližoj poslovnici!  

Share
Sniženje je počelo!

Sniženje je počelo! Posjetite naša prodajna mjesta Varteksa i Levi’s-a i pronađite omiljene komade po sada sniženim cijenama!

Share