Levi’s®

Levi’s x Justin Timberlake ”Fresh Leaves” kolekcija

Zajedničkim naporima pokrenuta je Levi’s x Justin Timberlake Fresh Leaves kolekcija. ”Kao simbol autentičnog samoizražavanja, Levi’s su oduvijek nosili glazbenici s jedinstvenim glasovnim sposobnostima, kao i njihovi obažavatelji. Autentični duh Levi’s-a Justin je predstavio ovom kolekcijom i ponosni smo na našu zajedničku suradnju”, rekla je Jennifer Sey, glavni direktor marketinga za Levis Strauss & Co. Naziv ”Fresh Leaves” proizlazi iz Justinovog koncepta koji unosi svježinu u ove komade, ostavljajući trag u modnom svijetu. Zajedničkim snagama, dizajnerski tim Levi’s i Justin naporno su radili na unaprjeđenju klasičnih odjevnih komada ovog branda i njihovom predstavljanju na potpuno drugačiji način. Ovom kolekcijom prikazano je najbolje od Levi’s-a, uz korištenje  kvalitetnih premium materijala.

 

 

Nova Levi’s kolekcija Jesen – Zima 2018.

Dobro došli u klub! Inspiracija nove Levi’s sezone je Društveni klub koji okuplja različite osobnosti i profile osoba koje izlaze iz kalupa i tjeraju nas na razmišljanje. Nova Levi’s kolekcija je prepuna mladenačkog duha u kojoj dolazi do preklapanja ulične mode i sportskog izgleda. Veliki logotipi u različitim kombinacijama diktiraju savršenu urbanu kolekciju koja pruža moderan izgled tokom čitavog dana! 

 

 

Bilo da ih nosite kao high rise (sa visokim strukom), mid rise (strukom u srednjoj visini),  duge ili podrezane, naše SKINNY traperice su prilagodljive i laskaju vlasnicama  bez obzira na građu ili stil djevojke. Levi’s je predstavio svoje savršene modele koji odgovaraju svima.

 

Tapered jeans (traperice koje se sužavaju prema dnu) su i dalje glavni fokus  u muškim hlačama. One čine osnovu stila svakog muškarca – predstavljaju poveznicu  u njegovoj garderobi. Levi’s sada u svojoj ponudi ima širok spektar tapered hlača u modelima 502 i 512  koji mogu udovoljiti stilu i građi svakog muškarca. U ovoj sezoni je također proširen način na koji muškarci mogu nositi Levi’s tapered hlače.

 

Nova kolekcija muški i ženskih jeans jakni