Levi’s®

Levi’s®  brand utjelovljuje klasični Američki stil i svježinu bez napora.

Od njihovog izuma od strane Levi Strauss & Co iz 1873. Levi’s® traperice su postale najprepoznatljiviji i najimitiraniji komad odjeće u svijetu-osvajajući odanost ljudi generacijama. Danas, Levi’s® branda portfolio nastavlja evoluirati kroz neumoljivi pionirski i inovativni duh koji nema  premca u modnoj industriji. Naši vodeći komadi u jeans-u i aksesoarima su  dostupni u više od 110 zemalja, dopuštajući individuama diljem svijeta da izraze svoj osobni stil. Za više detalja o Levi’s® brandu, njegovim proizvodima i dućanima, posjetite:  http://global.levi.com/

BN_H115_05_MEDIUM_A_1828x2438mm_LR_001

Kolekcija proljeće – ljeto 2015

Prepravljene, pokrpane ili poderane Levi’s 501® jeans odražavaju  ljude koji ga nose u skladu s filozofijom ovog američkog branda.

Već desetljećima ljubitelji kultnog modela  501® trude se prilagoditi svoje traperice trenutnim trendovima sužavajući široke nogavice. Baš iz toga razloga Levi’s® dizajneri su odlučili da prekroje Levi’s  501® pa su suzili struk za jedan broj kao i nogavice od koljena do zgloba te smanjili cijeli obim nogavice.

Share