Di Caprio by Varteks

Di Caprio je modni brend za žene i muškarce koji predstavlja vrhunac Varteksove stogodišnje proizvodnje. Inspiriran je mediteranskim načinom odijevanja u kojem se i najformalniji komadi nose ležerno. Ta lakoća postiže se savršenim krojevima u kojima Di Caprio nastavlja provjerenu Varteksovu ekspertizu. Samo se precizno dizajnirani komadi odjeće od finih tkanina mogu nositi mediteranski lako.

Poslovna elegancija najprepoznatljiviji je dio Di Caprio kolekcije, a čine ju odijela od najfinijih tkanina za žene i muškarce. Upravo ovdje najviše dolazi do izražaja znalačko modeliranje i šivanje zbog čega odijela savršeno pristaju.

Mediteranski stil ne bi, pak, bio potpun bez casual linije koja zadržava svu eleganciju i ljepotu, ali na ležeran način, idealan za slobodno vrijeme.

Uz business i casual liniju, Di Caprio posebnu pažnju posvećuje odjeći za svečane prigode. Najfinije birane tkanine bilo da se radi o odijelima, košuljama ili haljinama učinit će sve posebne trenutke još ljepšima.

Vjerujemo da je Di Caprio brend za sve one koji vole i cijene finoću kroja i tkanine odjeće proizvedene s pažnjom, zanjem i ljubavlju.